Abby's FotoPage

By: Abby Rosli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Oct-2007 11:04 Email | Share | | Bookmark
abby raya

malas la nak try baju raya ni... kakak ngantuk la cu...
ha dah sampai umah atuk da..ni sepupu kakak, kak iesya N Tia..
sepupu kakak
View all 14 photos...






cantik tak kakak??


Saturday, 16-Jun-2007 10:03 Email | Share | | Bookmark
kakak demam, shira demam..

 
 
 
View all 13 photos...
tapi boleh aje gi taman permainan la..
ambik gambar kamain lagi si kakak tu...


Sunday, 3-Jun-2007 10:28 Email | Share | | Bookmark
Visit to Key Ell ....

eleh, memula x nak ngan acu...:p
tgk ayat power acu, ngorat shira..hihi
ibu, ni keta bawu acu ek? honda jazz kan ibu?
View all 24 photos...
ibu bawak anak2 ibu gi jalan kat key ell...
hajat ibu nak gi taman tasik titiwangse..tapi yang ada angse ajele..
sebab uncle aboy nak main badminton.. uncle aboy just bawak ibu, anak2 ibu, ayah, auntie ira, dengan acu gi Jay Jay jerk... Acu kata baik acu gi Jay Jay Mid valley lagi best...ibu kata lain kali aje.. hm..masa nak balik esoknya ibu bawak kitaorang gi rumah sepupu ibu kat Pandan Indah ..
pas tu kitaorang balik..uncle aboy hantar acu kat umah acu... bye acu heheh


Tuesday, 1-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
summerset holiday!

cak...
 
 
View all 24 photos...
ibu dengan ayah bawak kitaorang gi summer set kuala rompin..bestnya..
acu pun ikut sekali ini family day opis ayah, ibu kata acu ngelat,
sebab family day plus (tempat kerja acu) x leh pun bawak kitaorang..
hehehe..
tapi sian acu..beg duit acu hilang ada duit seratos dalam tu selain ic and driving license


Wednesday, 6-Dec-2006 06:16 Email | Share | | Bookmark
gambar raya abby & shira

dengan acu
hello....
ayah with shira
View all 12 photos...
raya pertama kat rumah atuk and kampung ibu kat melaka,
raya kedua kat batu pahat kampung ayah and pergi rumah auntie fiza.
raya ketiga kat segamat..

shira demam raya kedua tu..
sian acu kena pangku shira..tapi shira x meragam pun..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net